Hallo sahabat bijak, kali ini kami akan share beberapa Kata kata lucu bahasa sunda, mungkin kalian sudah tau bahasa sunda yang berasal dari jawa barat..

 

Kata kata lucu bahasa sunda

Berikut ini beberapa kata kata sunda lucu

Pameget kedah tiasa melindungi sareng melendungi pun bojo.

Seuri ka tetangga, seuri ka dulur, seuri ka babaturan eta wajib da seuri salah sahiji ibadah, tapi omat lamun teu aya sasaha tong sura seuri sorangan bilih disangka teu damang.

Eta biwir atanapi septiteng meni seungit kitu.

Dibere cuaca tiris kieu mah Tuyul ge make jeket.

Jauh Di mata dekat di gabrug.

baca juga ->Kata kata bijak kehidupan terbaru 2016

Neng nikah yu, ku sabab neng sakola keneh nikahna dinten minggu nya sakola na kan libur.

Aku terjatuh dan tak bisa bangkit lagi, aku tenggelam dalam lautan ku sabab teu bisa ngojai.

Abdi bogoh ka anjeun=aisiteru     anjeun selingkuh=aisiahaning.

Moal loba gaya ah ayeuna mah da teu boga duit mening loba ngado’a meh boga duit deui jang nga gaya.

Di bere cuaca panas kieu mah onta ge hayang jajan jus.

Teu pira nya neangan duit sa M ge meni hese ya awoh.

Trus urang kudu nurutan maneh (goreng patut), ah embung.

Batur mah liburan teh tamasya, urang mah tamasWe hungkul da teu boga duit.

Bobogohan sa ukur antar jemput hungkul mah tukang ojeg ge bisaeun.

Semua di atas merupakan beberapa Kata kata lucu bahasa sunda, mudah mudahan bisa berguna untuk anda

 

 

Incoming search terms:

One thought on “Kata kata lucu bahasa sunda”

Comments are closed.